maandag 27 oktober 2014

Arrivés au Maroc

Vrijdagmiddag 23 oktober zijn wij aangekomen in Marokko! Na een tocht van 4 dagen op zee, ruim 435 mijl gevaren legden wij moe maar voldaan aan in Agadir. Wat een fantastische mijlpijl weer voor ons.
We zijn aangekomen op een ander continent. Europa hebben we nu achter ons gelaten. Ook zijn we in een andere fase van onze reis belandt. Geen korte dagtrips meer, maar serieuze lange oversteken liggen nu voor ons, maar eerst gaan wij het achterland van Marokko verkennen. We hebben er zin in.
Een verslag van de oversteek volgt hieronder. Maar zoals u gewend bent van uw trouwe blogschrijver is dat natuurlijk weer een lang epistel, dus vandaar alvast even deze korte update. Overigens niet geschreven door uw trouwe blogschrijver en derhalve niet zo geestig, maar wel kort.


De Portugese vlag wordt verwisseld voor de Marokkaanse hand-made!

Aankomst haven Agadir
Dolfijnen:
Onderweg hebben we weer bezoek gehad van dolfijnen. Dit keer grotere dolfijnen dan die wij op de Golf van Biskaje tegengekomen zijn. Voor de liefhebber hier weer een filmpje:

Dolfijnen voor de Marokkaanse kust
1 opmerking:

  1. Ha Walewijn, Hedda en Quirijn, Een mooie mijlpaal; een ander continent. Ik kan me voorstellen dat jullie euforisch zijn. Op eigen kiel in zo'n totaal andere cultuur, heel bijzonder. En stoer. Mooi om jullie ervaringen op deze manier te kunnen lezen. We lezen 't met grote belangstelling, genieten van de humor en de relativering. Inspirerend om jullie je dromen te zien verwezenlijken en het doet je nadenken over waar je zelf mee bezig bent en wat je wil. Wij wensen jullie een mooie tijd in Marokko en we blijven jullie volgen. Veel groeten, Mark Petra en Suzy

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.