zaterdag 10 juni 2017

Z A T E R D A G    1    J U L I    2017    
circa    1 5 . 0 0   U U R   
K O M E N   W I J   A A N   I N   O N Z E   T H U I S H A V E N   I N   Z A A N D A M AGW/WP*

Als je het leuk vindt om ons te komen begroeten, ben je van harte welkom.  
Meer info: sy.antares@yahoo.com

*) All Goes Well / Weather Permitted – als alles goed gaat en het weer het toelaat.  


3 opmerkingen:

  1. Vanuit Emmeloord heet ik jullie hartelijk welkom. De reden waarom ik niet op de haven ben weten jullie wellicht wel. Heb jullie met heel veel plezier gevolgd. Welkom in Nederland, het zal eerst weer wennen zijn na de warmte in het relatief koude Nederland en weer in het stramien van baan, school gewoon huis enz.. Maar ... ook dat is op een gegeven moment weer heel gewoon. Jullie kunnen in ieder geval op een super mooie levenservaring terugkijken. En ach, de Noordzee, wadden en Oostzee hebben ook nog heel veel te bieden. Nu eerst het laatste stukje en dan het 'warme bad' van het thuis komen in de Bruynzeelhaven in Zaandam .... Heel veel plezier en de groeten aan een ieder. Liefs Joke Huizing (voorheen a/b ECHO).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vanuit Emmeloord heet ik jullie hartelijk welkom. De reden waarom ik niet op de haven ben weten jullie wellicht wel. Heb jullie met heel veel plezier gevolgd. Welkom in Nederland, het zal eerst weer wennen zijn na de warmte in het relatief koude Nederland en weer in het stramien van baan, school gewoon huis enz.. Maar ... ook dat is op een gegeven moment weer heel gewoon. Jullie kunnen in ieder geval op een super mooie levenservaring terugkijken. En ach, de Noordzee, wadden en Oostzee hebben ook nog heel veel te bieden. Nu eerst het laatste stukje en dan het 'warme bad' van het thuis komen in de Bruynzeelhaven in Zaandam .... Heel veel plezier en de groeten aan een ieder. Liefs Joke Huizing (voorheen a/b ECHO).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk!!! Kunnen jullie eindelijk onze kleine (beetje grote) man leren kennen!!! Goede reis nog en tot snel liefs Bas, Claire & Tijmen

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.