donderdag 16 april 2015

Hoog bezoek op de Nederlandse Ambassade

Vandaag brachten we op uitnodiging van de ambassade een bezoek aan de Nederlandse Ambassade in Paramaribo. We spraken er met twee medewerkers en de ambassadeur over onze ervaringen tijdens onze zeilreis en over ons verblijf in Suriname.

Zie ook bericht op de facebookpagina van de Nederlandse ambassade in Suriname.


Ambassadeur Ernst Noorman op de foto samen met 5 wereldzeilers, die na lange omzwervingen in Suriname zijn aangekomen. Ron en Joce Lub, met hun schip de Verleiding, en Hedda Visser en Walewijn de Vaal (met jongste zeiler Quirijn in zijn armen), met hun schip Antares, verblijven hier nog een week of twee alvorens weer het ruime sop te kiezen. Dat zal hen niet gemakkelijk vallen na de prachtige tijd die zij in Switi Sranan hebben doorgebracht
-----------------------------

Komende dagen willen we samen met twee andere zeilboten de Commewijne- en Cotticarivier op varen. Best spannend om met je eigen zeilboot op een snelstromende rivier het oerwoud in te varen. We hopen er een aantal inheemse dorpen te bezoeken.

1 opmerking:

  1. Toe maar, op de thee bij de ambassadeur! Wist hij geen leuke job-opportunities? Het bevalt jullie kennelijk zo goed in Surinam.
    T&G

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.